Politica de confidentialitate

Protectia Datelor Personale

Conform Regulamentulului General privind Protecția Datelor (GDPR) SC ACVATEAM SRL in calitate de operator si procesator de date are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

1. SC ACVATEAM SRL prelucreaza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, clientilor ordonatori destinatari ai comenzilor, prelucrarea efectuandu-se cu respectarea legislatiei in vigoare, confidentialitatea datelor cu caracter personal si dreptul la viata private fiind garantate.

2. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul incheierii si executarii Contractului.

Date cu caracter personal prelucrate furnizate de dvs:

  • numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, CNP, data nasterii, și detaliile privind comenzile transmise catre ACVATEAM SRL.

Colectăm și înregistrăm automat prin intermediul siteul-ui nostru www.acvateam.ro următoarele informații referitoare la dvs:

  • numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, CNP, data nasterii, și detaliile privind comenzile transmise catre ACVATEAM SRL.

  • informatii despre vizita dvs: ip, locatie, data si ora ultimei accesari, duratea vizitei, informatii despre vizita dvs.

  • informatii despre profil cum sunt numele de utilizator si parola, cumparaturi efectuate si istoric / comenzi efectuate.

  • informatii despre cum utilizati serviciile noastre si site-ul www.acvateam.ro

Aceste date vor fi prelucrate in scopul executarii prezentului Contract, respectiv pentru prestarea serviciilor, furnizarea produselor conform ofertei curente, inregistrarea comenzilor, facturare si incasare, relatii cu clientii, verificarea si recuperarea debitelor, orice alte prelucrari necesare pentru buna desfasurare a relatiei contractuale, date furnizate de utilizatori prin exprimarea acordului personal in prealabil.

Datele dvs. sunt gazduire pe servere din SUA si va asiguram ca sunt in siguranta si raman proprietatea dvs. Datele dvs. vor fi transferate la parteneri externi doar in cazul in care comandati servicii/produse prin intermediul nostru altor furnizori.

Securitatea datelor este o preocupare permanenta si realizabila prin: utilizarea de catre compania ce gazduieste baza de date on-line, de servere securizate, stocarea datelor pe dispozitive tip HD securizate prin parola, accesul la aceste date fiind permis numai administratorului.

Utilizatorul/Clientul este implicit obligat sa furnizeze corect aceste date necesare realizarii relatiilor comerciale, pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau a produselor furnizate de catre Acvateam, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Refuzul determina imposibilitatea furnizarii serviciului sau a produsului, ori inregistrarea comenziilor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European autoritatilor si institutiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scop promotional (marketing). Datele cu caracter personal furnizate, dar si alte informatii furnizate de utilizator/destinatar, prin prezentul contract (cum ar fi: adresa de e-mail, nr. fax, nr. mobil, nr. telefon fix ) vor putea fi prelucrate de SC ACVATEAM SRL cu respectarea drepturilor Utilizatorilor, in special a dreptului de informare si opozitie, in urmatoarele scopuri:

  • efectuarea de comunicari comerciale de produse si servicii, strict legate de domeniul de activitate, cu scopul de a va informa si eficientiza activitatea sau relatiile comerciale.

  • comunicarea privind statusul serviciilor prestate si comenzilor efectuate, la solicitarea clientului sau cand este considerata o necesitate pentru produsele si serviciile SC ACVATEAM SRL.

4. Drepturile Utilizatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate. De retinut ca in calitate de Utilizator/Client destinatar aveti urmatoarele drepturi privind datele cu caracter personal furnizate:

  • Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale.

  • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;

  • Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteți cere ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;

  • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;

  • Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;

  • Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator

  • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

  • Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;

  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc in mod gratuit si fara nici o justificare si sa solicitati stergerea datelor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti:

  • adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa la adresa:
    In atentia: SC ACVATEAM SRL
    Str. Preot Bacca, 22A, ap.6, 550145 Sibiu, Romania

  • suna la numarul de telefon:  0724505019

  • trimite e-mail la: office@acvateam.ro

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.