Mincioguri

Minciog pesti profi cu cadrul din inox, rama interioara pe care este montata plasa.
Marime cadru: 30, 40, 50, 60, 75 cm

Show Filters

Minciog de diferite dimensiuni si cu toate accesoriile necesare pentru orice maestru pescar

Exista mai multe motive pentru a utiliza un minciog. In primul rand, o plasa permite unui pescar sa aduca pestele in barca mai repede si mai eficient. Cu cat mai repede se face tranzitia de iaz in barca a pestelui, cu atât mai bine sansele de captura, iar o plasa este evident cea mai utila metoda a nu-l scapa din carlig atunci cand esti atat de aproape de el.

In plus, un minciog protejeaza mainile de carligele ascutite. Aterizarea manuala a unui peste prezinta vine cu multiple posibilitati de accidentare, in special cand sunt folosite momeli vii. E important sa nu lasi plasa pana cand nu esti sigur ca poti ridica pestele dintr-o singura miscare fluida. Dupa ce e in barca, scoti carligul si poti trece la urmatorul. E atat de simplu!

Afișez toate cele 10 rezultate

Afișez toate cele 10 rezultate

Cu ajutorul unui minciog pestele n-o sa-ti mai scape niciodata, iar tu te poti bucura rezultatele muncii tale

Plasele oferă un control sporit al liniilor pentru a mentine carligele cat mai fixe, fara posibilitatea ca ata unditei sa plezneasca din cauza tensiunii tocmai atunci cand pestele e atat de aproape de barca. La Acvateam gasesti toate accesorile de care ai nevoie, doar consulta oferta!

In plus, atunci cand se pescuieste cu doua sau trei platforme, este usor sa pierzi urma tuturor acelor carlige suplimentare si chiar sa te ranesti din neatentie cu unul dintre carligele ascutite. Partea buna e ca un minciog te salveaza de orice leziuni nedorite cat mai eficient!

Daca te uiti pe catalogul nostru de oferte, poti sa alegi in functie de dimensiuni, de materialul folosit si de cozile care merg cel mai bine pentru ce urmeaza sa faci. Orice ai nevoie, suntem siguri ca la noi o sa gasesti exact ce cautai, doar arunca un ochi si convinge-te!