Furaje pesti

Furaje pesti, furaje extrudate pentru toate categoriile de peste, furaje de calitate pentru un peste de calitate!

Furaje pesti
Show Filters

Tot ce trebuie sa stii despre furaje pesti pentru ca afacerea ta sa prospere cu ajutorul specialistilor de la Acvateam

Continutul nutritional al hranei, mai ales da e vorba de furaje pesti, pentru animale depinde de speciile de peste cultivate si de stadiul de viata. Atunci cand pestii sunt crescuti in sisteme de interior cu densitate mare sau sunt inchisi in custi si nu se pot hranini de unii singuri cu alimente naturale (alge, plante acvatice, nevertebrate acvatice etc.), trebuie sa li se furnizeze o dieta completa.

Trebuie retinut ca dietele suplimentare (adica incomplete sau partiale) sunt destinate doar sprijinirii alimentelor disponibile in mod normal pentru pescuitul in iazuri sau in zonele special amenajate. Acestea nu contin suplimentele complete de vitamine sau minerale cum sunt cele oferite de furaje pesti, dar sunt utilizate in mod obisnuit pentru a ajuta la intarirea dietei disponibile cu proteine suplimentare, carbohidrati si/sau lipide.

Afișez 1–12 din 29 de rezultate

Show Filters

Afișez 1–12 din 29 de rezultate

Cum sa alegi cele mai bune furaje pesti pentru crescatoria ta – sfaturi de la specialistii Acvateam

Cum stii care sunt cele mai bune furaje pesti? Exista numeroase diete specifice in functie de tipul de peste de pe piata, motiv pentru care decizia nu e simpla. Cu prea multe informatii, creierul nu stie ce sa aleaga si e posibil sa cumperi cele mai ieftine sau scumpe optiuni.

Ca sa-ti fie mai simplu e bine sa tii cont de urmatoare lucruri:

  • Total proteine (%) – acestea vor varia în funcție de dacă specia crescuta este carnivora, omnivora sau erbivora.
  • Citeste sursele de proteine de pe eticheta – mai multe proteine enumerate = surse mai putin complete = ieftine. Nu este nimic in neregula cu furaje pesti ieftine, dar in cele mai multe cazuri nu primesti ceea ce trebuie.
  • Prin eliminarea anumitor proteine din dieta lor, sistemul imunitar al pestilor si dezvoltarea corespunzatoare pot suferi puternic. Lucru care nu se intampla daca se folosesc furaje pesti de calitate.