Furaje pesti

Furaje extrudate pentru pesti. Furaj pastrav | furaj crap | furaj sturion | furaj somn clarias | specialitati de furaj: furaj pesti ornamentali | furaj tip nada de pescuit

Show Filters

Atentie la conditiile de livrare! pentru comenzile cu livrare – respectati cantitatea minima de 400 kg/comanda pentru a va putea livra produsele oriunde in tara, in zonele cu drum conform!

Din motive legate de logistica, pentru comenzile sub 400 kg nu asiguram transportul!

Cum te pot ajuta furaje pastrav sa obtii un peste gustos, sanatos si apreciat de consumator?

Pestii sunt organisme poichiloterme, cu adaptabilitate variabila in functie de conditiile de mediu. Avand un metabolism variabil, necesarul nutritiv al acestora difera in functie de varsta, categorie, specie, sistemul de crestere, conditiile de microclimat si conditiile de exploatare. Pentru a le satisface nevoile nutritionale exploatarii in sisteme de crestere semi-intensive sau intensive, trebuie sa le oferim furaje pastrav cu parametri nutritionali optimi si bine echilibrati.

Daca iti doresti un pastrav cu o carne ferma si savuroasa, te afli in locul potrivit. Echipa Acvateam a pregatit pentru tine o gama larga de furaje pastrav cu nivel ridicat de proteina, randament bun la procesare, furaje pastrav energetice pentru crestere intensiva cu cea mai buna rata de conversie si furaje pastrav echilibrate energo-proteic pentru o evolutie semi-intensiva.

Pentru obtinerea pastravului somonat, recomandam furaje pastrav cu pigment iar dupa preferinta dispunem de furaje pastrav plutitoare sau cu scufundare lenta pretabile pentru furajare manuala sau prin intermediul hranitorilor automate.

Alege cele mai bune furaje pastrav pentru ferma ta piscicola

Faptul ca pastravii sunt animale cu sange rece si cu o capacitate mare de digestie a hranei, reprezinta criterii importante in momentul in care alegem furaje pastrav, motivul fiind faptul ca metabolismul acestuia este strans legat de temperatura corpului. Atunci cand alegi furaje pastrav pentru ferma ta piscicola, trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

 • Imbunatatirea ritmului de crestere;
 • Rata de conversie a alimentelor (FCR prescurtarea vine de la Feed Conversion Ratio);
 • Calitatea hranei;
 • Costurile aferente;

 • Alte aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand achizitionezi furaje pastrav, sunt principiile de furajare. Iti doresti sa calculezi ratiile zilnice sau sa oferi furaje pastrav la discretie? Din fericire, specialistii Acvateam au raspunsuri pentru orice intrebare legata de tipul de furaje pastrav potrivit pentru afacerea ta.

  In cazul in care alegi sa calculezi ratiile zilnice in functie de tabelele de furajare, vei obtine un ritm de crestere mai lent al pastravilor. Aceasta optiune este folosita in general in cazul in care graba cresterii nu reprezinta o prioritate. Daca alegi furajarea la distrecretie, pestele va consuma cate furaje pastrav are nevoie iar cresterea lui va fi mult mai rapida. Pastravii se pot adapta usor la orice tip de furajare pe care il alegi, dar programul de furajare trebuie personalizat in functie de specificul fermei si de conditiile de exploatare. La final ne dorim sa iti oferim o relatie pret - randament productiv – calitatea produsului cat mai benefica.

  Acvateam va pune la dispozitie furaje pastrav care contin toti parametrii nutritionali de baza: proteina bruta, grasime bruta si fibra bruta. In functie de valoarea bruta a proteinei si grasimii care se poate sau nu sa se regaseasca ulterior si in metabolismul pestelui, te ajutam sa alegi cele mai potrivite furaje pastrav.

  Oferim furaje pastrav ce nu contin soia si mai ales sroturi de soia, ce au efect inhibitor pentru metabolismul pestilor. Acestea pot avea efecte directe si indirecte asupra metabolismului, mai ales asupra calitatii carnii si a starii de sanatate a pestilor. Intreaga gama de furaje pesti marca Aqua Garant contine ingrediente libere de organisme modificate genetic, non-GMO.

  Pentru orice informatii legate de furaje pastrav, calcularea ratiilor sau orice alte sfaturi despre cresterea sanatoasa si calitativa a pestilor, nu ezita sa ne contactezi.