Hranitoare cu suflanta Tip1
3.780,00 lei4.323,00 lei TVA Inclus Select options

Hranitoare cu suflanta Tip1

3.780,00 lei4.323,00 lei TVA Inclus

Hranitoare automata pentru pesti, cu suflanta tip1

Tip 1: distribuie pana la 100g/min.

Termen de livrare estimat: 3 sapt.

Plata online securizata

Hranitoare pesti, cu suflanta si programator

Hranitoare automata de capacitati diferite. Furajul este preluat din siloz, pneumatic de o suflantă si distribuit la o distanta de pana la 5m. Dispersorul de furaj cu suflantă asigură o administrare continuă a furajului, aproape fără frecare (în comparație cu sistemul cu discuri centrifugale) pastrand intacta granula.
Dispersorul de hrană este recomandat pentru administrarea furajului cu granulație între 2 – 7 mm. . Obturarea dispozitivului este putin probabila daca este utilizata corespunzator.
Capacul silozului este detasabil sau rabatabil in functie de model si se deschide usor. Toate hranitorile se livrează complet echipate cu suport de fixare din inox, 10 m de cablu, programator și pot fi  utilizate ca unitate compactă.
Setările programatorului sunt simplu de efectuat, se seteaza ora, inceptul si sfarsitul perioadei zilnice de furajare, durata unei mese (in secunde), numarul de mese/zi cu ajutorul tastelor. Introduceți timpul total de furajare si numărul de hrăniri in functie de ratia zilnica calculata iar ceasul împarte timpul de furajare in numarul de mese setate, în mod egal pe durata unei zile.

Această hrănitoare se poate integra intr-un sistem de automatizare.

Distribuie pana la 100g/min.- tip1

Motor: 500W/230V

Informații suplimentare

Siloz capacitate

10 kg, 20 kg, 40 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.