Dispersor de furaj, Profi 200 kg
8.070,00 lei TVA Inclus Adaugă în coș

Dispersor de furaj, Profi 200 kg

8.070,00 lei TVA Inclus

Termen mediu de livrare: o luna

Disponibil pentru precomandă

Dispersor de furaj, Profi 200 kg

Hranitoare automata de capacitate mare. Furajul este preluat pneumatic de suflantă și distribuit la o distanta de pana la 8 m. Dispersorul de furaj cu suflantă asigură o administrare continuă a furajului, aproape fără frecare (în comparație cu sistemul cu discuri centrifugale).
Dispersorul de hrană este recomandat pentru administrarea furajului cu granulație între 2 – 8 mm. Cu ajutorului programatorului se seteaza cantitatea de furaj. Obturarea dispozitivului este exclusă. Ratia de furaj poate fi setată simplu și rapid.
Capacul silozului este rabatabil si se deschide usor cu o mână fiind prevazut cu amortizor. Pe gura de încărcare a containerului este montată suplimentar o grila de protecție. Toate dispersoarele se livrează complet echipate cu cadru de inox și pot fi  utilizate ca unitate compactă.
Unitatea de comandă a dispersorului profesional este disponibilă în mai multe variante. Toate dispersoarele lucrează la o tensiune de rețea de 230 V/1000W și au nevoie de un racord electric comun .
Suflantele și unitățile de comandă sunt gata de utilizare! Dispersorul de furaj este livrat ca model standard împreună cu programatorul montat pe recipient.
Setările sunt simplu de efectuat. Cu ajutorul a două taste se introduc orele de hrănire și timpii de hrănire pe zi. Introduceți numărul de hrăniri și ceasul împarte minutele de hrănire în mod egal pe durata unei zile.
Această hrănitoare se poate conecta la un computer și comanda prin intermediul programului Aqua Feed.

Siloz de 200 kg, 74 cm adâncime și 115 cm total.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dispersor de furaj, Profi 200 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată.