Apeleaza-ne: +40369443783

Transport gratuit la comenzi de min 400 lei

STIMATI COLABORATORI!

Ne bucurăm că vizitați pagina noastră de web!

Compania activează de peste 30 ani în domeniul piscicol în diferite țări europene, iar începând din anul 2015 și în România.

Dorim să vă prezentăm pe scurt activitatea noastră.

Vă oferim o gamă completă de echipamente pentru acvacultură, sisteme integrate de creștere cu recirculare pentru diferite specii de pești, icre embrionate, servicii complete pentru piscicultură, asistență și servicii veterinare, consultanță și audit de specialitate, furaje extrudate pentru pești – împreună facem echipa!

Oferim piscicultorilor și fermierilor servicii complete pentru acvacultură și echipamente de înaltă calitate, la prețuri atractive. Produsele sunt comercializate în peste 10 state și am legat contacte cu piscicultori din toată Europa. Avem un magazin online diversificat, astfel încât clienții noștri au posibilitatea de a cumpăra de la noi simplu și în orice moment. Datorită experienței noastre de peste 30 ani și pregătirii noastre profesionale, putem consilia clienții în mod competent și le oferim ajutor în găsirea soluțiilor. Reprezentăm producători renumiți cum ar fi LINN, FIAP, SDK, OCEAN, FAIVRE, AQUALANDE, BUBBLETECH, OXYGUARD, AQUA&CO, FAS, GARANT TIERNAHRUNG, BERNAQUA ș.a. cu care avem relații comerciale de lungă durată.

Ne străduim să găsim pentru clienții noștrii cele mai bune produse. Oferim produse speciale pentru igiena și întreținerea echipamentelor, fermelor piscicole și pentru igiena apei.

Avem o strânsă colaborare cu firma GARANT-Tiernahrung GmbH din Austria, producător de furaje extrudate pentru pești marca AQUA GARANT, pe care îl reprezentăm în țară și în străinătate.

Cabinetul medical veterinar autorizat, având specializarea – Managementul fermelor și acvacultură – vă oferă servicii veterinare și de specialitate, medicamente și produse speciale pentru acvacultură, stabilirea programului de biosecuritate și zooigienă, stabilirea programului de furajare și alegerea optimă a tipului de furaj.

Sperăm că ați găsit produsele dorite în magazinul nostru online sau în catalogul de produse și vă stăm cu plăcere la dispoziție și pentru alte solicitări!

Ne puteți contacta prin e-mail: office@acvateam.ro sau la telefon: 0724505019

Cu mulțumiri,

dr. Florin Dădârlat

Administrator Acvateam
Livrare sigura

Cumpara imediat

Gama variata

Produse diverse

Retur garantat

14 zile retur

Plata securizata

MasterCard / Visa