Afumătoare Helia
Aceasta afumătoare permite afumarea peștelui în cantități mici, rapid, la un preț avantajos și la o calitate bună.
Aparatele sunt prevăzute cu grătare speciale pentru păstrăv, în care peștii pot fi așezați cu burta în sus. Avantajul constă în faptul că peștii rămân mai zemoși, nu se usucă, iar zeama nu se scurge din pești în cuptorul de afumare. În setul de livrare sunt incluse și grilaje plate. Pe acestea poate fi afumat peștele file dar și alte tipuri de carne (pui, ciolan).
Durata de afumare pentru păstrăv, crap, biban, șalău s.a.m.d este în funcție de greutatea peștelui de cca. 25 – 35 min.
În afumătoarea Helia puteți afuma și la rece, la temperaturi sub 20 ° C – ca de ex. file de somon și păstrăv.
Aparatele sunt prevăzute cu o garnitură de etanșare, astfel că afumarea este posibilă și în spații închise. Fumul nu iese în exterior. Se pierde foarte puțin lichid, peștii rămân zemoși cu o aromă extraordinară, iar pierderea în greutate este minimă.
Aparatele manuale se livrează complete, gata de folosire. În pachetul de livrare sunt incluse:
• tablă de picurare și tablă de afumare din oțel
• 2 grilaje pentru păstrăv sau 2 grilaje plate în Helia 24
• rumeguș și condimente
• instrucțiuni de folosire
• carte de rețete
Caracteristici: LxHxl = 45 x 35 x 45, greutate 25 kg.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.