Apeleaza-ne: +40369443783

Transport gratuit la comenzi de min 400 lei

Aerator Lac pentru Sănătatea și Bunăstarea Spațiului Acvatic

Te-ai întrebat vreodată de ce este necesar să ai un aerator lac? Dar cum poți asigura calitatea viețuitoarelor acvatice? Află mai multe detalii despre întreținerea unui iaz, a unei ferme piscicole sau a apei printr-o stație de denitrificare, aerare și barbotare ale apei. 

Informează-te din surse de încredere și clare pentru a fi sigur că faci decizia corectă de achiziționare al unui aerator lac. În acest articol vei găsi majoritatea răspunsurilor la întrebările tale. Fii sigur că ai un aerator de calitate pentru a menține iazul și ferma piscicolă optimizate, asigurând durabilitatea calitatății vieții ale acestora.

Îmbunătățirea și întreținerea igienei pentru vietățile acvatice cu un aerator lac

Dispozitiv care ajută la îmbunătățirea sănătății și calității apei, un aerator lac este perfect pentru un iaz sau pentru o fermă piscicolă. Deși nu pare un aspect neaparat necesar, un aerator lac este foarte important pentru creșterea nivelului de oxigen din apă este crucială pentru supraviețuirea peștilor.

Natura a făcut ca aceste viețuitoare să absoarbă oxigen prin branhii, lucru care necesită un aerator lac, deoarece nivelul scăzut de oxigen poate duce la stresul, rata de mortalitate crescută și alte probleme de sănătate ale acestora. Cu atât mai mult, folosirea unui aerator susține eliminarea algelor și bacteriilor dăunătoare mediului din apă, fiind o problemă majoră din cauza faptului că sunt mari consumatoare de oxigen din apă, mai ales în iazurile mai mari cu viețuitoare.  

Un aerator lac ajută în lupta cu problemele de sănătate a viețuitoarelor, crescând calitatea apei și optimizând spațiul pentru o viață mult mai fericită a acestora. De asemenea, acesta nu doar că creează habitatul propice, ci îl și menține pentru creșterea productivității, în cazul fermelor piscicole, sau în maximizarea bucuriei tale prin durabilitatea esteticii iazului amenajat.      

Este necesar să ții cont de faptul că peștii se hrănesc mult mai bine într-o apă cu oxigen ridicat, un mediu benefic pentru ei, și pot crește mult mai repede. De asemenea, creșterea sănătoasă a peștilor, reduc susceptibilitatea la boli și probleme de sănătate ale acestora, minimizând în același timp și rata de mortalitate a viețuitoarelor.

Travel

 

Jean shorts fam helvetica thundercats

De ce ar trebui să ai un aerator lac?

Aerarea apei este foarte importantă pentru sănătatea iazului sau a fermei piscicole. Uite alte 5 motive pentru care ai nevoie de un aerator:

  • Îmbunătățirea calității apei: Odată cu aerarea apei, ai posibilitatea de a crește calitatea acesteia prin creșterea nivelului de oxigen prin intermediul unui aerator; 
  • Îmbunătățirea habitatului: Crearea unui habitat propice pentru pești și pentru alte organisme acvatice prin furnizarea de mai mult oxigen și îmbunătățirea circulației apei, totul cu ajutorul unui aerator lac;
  • Reducerea stratificării termice: Un aerator lac susține prevenirea stratificării termice, care are loc în momentul separării apei dintr-un lac pe straturi de temperatură diferită; acest aspect devine astfel dăunător pentru pești și alte organisme acvatice;
  • Prevenirea mortalității din sezonul iernos: Prevenirea mortalității pe timp de iarnă se realizează prin creșterea nivelului de oxigen cu ajutorul unui aerator;
  • Controlul eroziunii: Cu un aerator lac reușești să controlezi eroziunea prin intensificarea circulației apei și reducerea creării de valuri;

Astfel, folosirea unui aerator lac are foarte multe beneficii pentru iazurile amenajate și fermele piscicole, inclusiv îmbunătățirea sănătății și a calității apei, creșterea producției de pește și reducerea mortalității. Dacă ai un asemenea spațiu, este necesar să ai în vedere utilizarea unui aerator lac pentru a te asigura că viețuitoarele se simt bine și sănătoase. Vezi aici toată gama de aeratoare piscicole!

Poți vedea ultimele noutăți despre un aerator lac de la ACVATEAM pe paginile de social media Facebook sau Instagram. Nu rata promoțiile, vezi ofertele speciale aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare sigura

Cumpara imediat

Gama variata

Produse diverse

Retur garantat

14 zile retur

Plata securizata

MasterCard / Visa