Aeratoare piscicole

Aeratoare piscicultura: Aerator tip ciuperca | Aerator turbo-jet | Aerator cu pale | Difuzor de aer | Accesorii si piese de schimb

Show Filters

Afla ce aeratoare piscicole sunt recomandate in piscicultura

Fermele care se ocupa cu piscicultura, au nevoie tot mai mult de aeratoare piscicole pentru a imbunatati semnificativ calitatea apei si implicit conditiile de crestere a pestilor. Aceasta este o conditie esentiala pentru buna crestere si exploatare a pestilor avand scopul de a imbogati apa cu oxigen dar si de a pastra calitatea apei in piscicultura.

Un aerator piscicol realizeza o buna oxigenare a apei prin degazarea ei, destratifica apa si o imbogateste cu oxigen atmosferic. Datorita constructiei sale speciale, un singur aerator piscicultura profesional poate actiona volume mari de apa si poate fi folosit in mod continuu. Toate produsele pe care le gasesti la sectiunea aeroatoare au o buna rezistenta, nu necesita mentenanta speciala si au o durabilitate mare in timp.

Cele mai eficiente aeratoare piscicole s-au dovedit a fi modelul de aeratoare piscicole cu pale si aeratoare piscicole tip ciuperca, acestea pot fi utilizate cu bune rezultate in bazine cu apa statatoare. Pentru bazinele cu apa curgatoare, sunt recomandate aeratoare piscicole tip turbo-jet.

Pentru o eficienta maxima, echipa de specialisti in acvacultura Acvateam, iti recomanda sa folosesti o combinatie, in tandem, intre aeratoare piscicole cu pale si aerator piscicol tip ciuperca sau aerator piscicol tip ciuperca impreuna cu un aerator piscicol tip turbo-jet.

Utilizarea de aeratoare piscicole este recomandata si in bazine de epurare si tratarea apei, in iazuri si in viviere flotante, in bazine de retentie, in piscicultura, avcacultura de orice tip s.a.m.d.

De ce sa folosesti aeratoare piscicole pentru afacerea ta?

Cu ajutorul unor aeratoare piscicole de calitate, poti controla permanent factorii ce influenteaza nivelul de oxigen din apa cum ar fi:

  • Temperatura apei la pesti;
  • Ph ul apei (valorile sub 4,9 sau peste 9,2, sunt daunatoare pestilor;
  • Nivelul de poluanti organici si anorganici din apa;
  • Gazele totale din apa.

  • Un aerator pesti va asigura permanent nivelul optim de oxigen in apa. Pentru pastrav nivelul optim indicat de oxigen este de minim 8,5 mg/L, in timp ce la crap si alte specii de pesti de apa calda este de 6,5 mg/L. Asadar, pentru cresterea si exploatarea eficienta a pestilor dar si pentru obtinerea unui peste de calitate superioara, ai nevoie de un aerator piscicol care sa iti ofere control asupra tuturor aspectelor importante.

    Un alt beneficiu pe care il ai alegand un aerator piscicol pentru afacerea ta, este acela de realizare a dezinfectiei preventive dar si de eliminare a microorganismelor ce pot deveni nocive pentru pesti. Nu trebuie sa uitam de eliminarea amoniacului si a altor gaze inerte din apa sau de optimizarea compozitiei fizico-chimice a acesteia. Acesti factori pot fi in standarele normale atunci cand alegi sa folosesti aeratoare piscicole performante.

    Pentru o alegere cat mai corecta a unui aerator pesti si a echipamentelor potrivite, este necesar sa dam atentie mai multor detalii cum ar fi: calitatea si adancimea apei, temperatura acesteia si compozitia chimica, specia/speciile de pesti cultivati, tipul bazinului, oxigenul, gradul de zooplancton si fitoplancton etc. Specialistii Acvateam te pot ajuta in luarea unei decizii cat mai eficiente in functie de toate aspectele afacerii tale.