Apeleaza-ne: +40369443783

Transport gratuit la comenzi de min 400 lei

Aeratoare piscicole diverse la ACVATEAM

În portofoliul ACVATEAM avem o gamă variată de aeratoare piscicole, cu pale sau zbaturi, tip turbojet, tip ciupercă sau pilz. Avand o gama larga de modele de aeratoare piscicole, uneori este dificila alegerea unui echipament de acest fel, astfel ca alegerea necesită o informare clară și corecta asupra conditiilor unde se va instala acest aerator piscicol.

În acest articol ne dorim să ne asigurăm că îți satisfacem nevoile administrative, fie antreprenoriale (ferme piscicole) sau personale (iazuri amenajate), in alegerea produsului.

Aeratoare piscicole cu pale, turbojet sau de tip ciupercă?

Am pregătit pentru tine trei categorii de aeratoare piscicole după cum urmează:

  • Aeratoare piscicole cu pale:

Categoria aeratoare piscicole cu pale, recomandate atat pentru bazine cu dimensiuni mai reduse și volume mici de apă, cat si pentru bazine piscicole mari, longitudinale sau bazine de pesti circulare, ACVATEAM recomandă această modalitate de aerarea apei cu ajutorul acestor modele de aeratoare cu pale: Aerator Wheel, Aerator PWA cu 2 pale sau cel PWA cu 4 pale, ideale pentru buna circulatie a apei in bazinele cu pesti, o aerare si oxigenare eficientă in bazine cu pești sau lacuri piscicole. 

Prin folosirea unor aeratoare cu pale in piscicultura, crestem randamentul de exploatare al fermei. Deși sunt ușor de montat și utilizat, aceste aeratoare piscicole cu pale cu 2 și 4 pale impun un minim de mentenanța periodica. 

Poti alege asemenea aeratoare piscicole cu pale dintre modelele disponibile: modele compacte cu 1 pala, 2 pale sau 4 pale, gata de utilizare complete cu cablu si stecher sau unele modele sunt sub forma de kit complet cu plutitoare, 15 m de cablu și stecher, ce necesită montaj, modelele PWA cu 2 pale cu o putere de 0.75 kW/230V, respectiv PWA cu 4 pale de 1.5 kW/400V. 

Pentru a vedea gama de aeratoare piscicole cu pale dă click aici.

  • Aeratoare piscicole turbo-jet:

Pentru o buna barbotare a apei si o buna circulatie a apei in bazine cu apa curgatoare se recomanda utilizarea de aeratoare piscicole turbo-jet de la ACVATEAM, precum AERATOR Turbo-Jet, Aquasub, care injecteaza cu presiune aerul atmosferic in apa creand astfel un jet puternic mixat de aer cu apa.

Pentru bazinele cu volume mari de apă murdara îți prezentăm modelul de aeratoare piscicole turbojet de la ACVATEAM, precum AERATOR TURBO JET waste W2.5 KW, cu o capacitate de dispersare mult mai puternică, de 60 mc/h, eficientizând procesul de destratificare a apei printr-o puternica barbotare a apei. 

Având o putere de 2.5 kW și fiind disponibil în variantele de 1.1, respectiv 4 kW, astfel de aeratoare piscicole pot fi potrivite pentru diverse industrii, atât pentru ferme piscicole, cât și pentru stațiile de denitrificare, aerare și barbotare a apei.  Acum ai posibilitatea de a eficientiza activitatea și de a îmbunătăți calitatea apei datorită proprietăților unui aerator turbo jet waste W2.5 KW avand o zonă activă de 80 m și actionand un volum mare de apă de până la 500 mc/h. T

otodată, acesta este silențios și are nevoie de o întreținere minimă. Se livrează ansamblat, pregătit pentru utilizare, având un cablu de 20m și un stecher cu protecție. Pentru a vedea gama de aeratoare piscicole turbo-jet dă click aici.

  • Aeratoare piscicole tip ciupercă:

Cele mai utilizate aeratoare in piscicultura sunt cele tip ciuperca (sau splash, pilz) cu motor suspendat, precum Aqua Pilz și Aerator Flobull, sau cu motor submersibil, precum: Aqua Pilz submersibil, Aqua Flosub. Pentru volume mici de apa sau iazuri ornamentale se recomanda modelele: Aqua Hobby sau Minimax.

În cazul unor iazuri artificiale, adesea frumos amenajate, ai varianta unui model din gama de aeratoare tip ciupercă, model special decorativ AQUA SPRINT DECORATIV 0.5HP, cu ajutorul căruia îți poți transforma lacul într-un spectacol de apă și lumină. Acesta are un motor submersibil puternic datorită elicei duble, apa circulând pe o suprafață mai mare cu scopul de a combina esteticul cu utilul într-un mod armonios, întreținând calitatea apei. 

De asemenea, kitul LED cu 3 spoturi (inclus în pachet) asigură transformarea iazului tău într-un loc de poveste, plin de magie estetică.  

În plus, acest produs, din categoria de aeratoare piscicole, oferă posibilitatea folosirii și pe timp de iarnă, jetul său de tip fântână arteziană ajungând până la o înălțime de 1 metru. Un aerator AQUA SPRINT DECORATIV 0.5HP are o putere de 370W, cu un debit de apă recirculată de 35 metri cubi pe oră, reprezentând în sine o alegere ideală pentru îmbunătățirea vizuală a grădinii sau terenului cu un iaz. 

Deși este nevoie racordarea la un panou de comandă, instalarea este ușoară și rapidă. Dacă dorești să vezi și alte tipuri de aeratoare piscicole de tip ciupercă, dă click aici

Pentru cresterea eficientei aeratoarelor, se recomanda folosirea in tandem a doua modele diferite cum ar fi combinatia dintre Pilz si wheel sau Pilz si Turbo jet.

Așadar, aceste aeratoare piscicole reprezintă o investiție importantă fie că vorbim despre o fermă piscicolă, lacuri cu pesti, bazine de denitrificare, aerare și barbotare ale apei, fie si pentru înfrumusețarea iazului tău. Asigură-te că creezi un mediu optim pentru viața și creșterea peștilor cu ajutorul unor aeratoare piscicole care îmbunătățesc semnificativ calitatea apei prin oxigenarea acesteia, prevenind creșterea algelor și a bacteriilor și menținând o temperatură constantă. 

Vezi aici toată gama de aeratoare piscicole!

Poți vedea ultimele noutăți despre aerator piscicultură performant, de la ACVATEAM, pe paginile de social media Facebook sau Instagram. Nu rata promoțiile, vezi ofertele speciale aici!

Livrare sigura

Cumpara imediat

Gama variata

Produse diverse

Retur garantat

14 zile retur

Plata securizata

MasterCard / Visa