Aerarea apei

Aeratoare piscicultura: Aerator tip ciuperca | Aerator turbo-jet | Aerator cu pale | Difuzor de aer | Accesorii si piese de schimb

Aerarea apei
Show Filters

Aerarea apei in piscicultura este esentiala pentru asigurarea unor conditii optime de crestere a pestilor. In aceasta categorie gasiti gama completa de echipamente pentru aerarea apei, destratificarea si degazarea apei: aerator piscicol, aerator pesti, aerator iaz, difuzor de aer, pompa de aer.

Aerarea apei in piscicultura - sfaturi relevante de la specialistii Acvateam

Prin aerarea apei in bazinele cu pesti sau prin aerarea apei in iazuri piscicole, imbunatatim semnificativ calitatea apei, conditie esentiala pentru cresterea pestilor.

Prin utilizarea de aeratoare piscicole se realizeaza o buna oxigenare a apei prin degazarea apei, destratificarea apei si imbogatirea apei cu oxigen atmosferic. Aeratoarele profesionale actioneaza volume mari de apa, iar prin constructia lor robusta pot fi utilizate in mod continuu.

Acvateam va ofera toata gama de echipamente de aerarea apei pentru piscicultura -

aerator piscicol tip ciuperca, aeratoare piscicultura cu turbo-jet, aerator cu pale, difuzor de aer, turbosuflante, pompe de aer.

In practica, cele mai eficiente aeratoare piscicole s-au dovedit aeratoarele cu pale si aeratoarele tip ciuperca, care pot fi utilizate cu bune rezultate si in bazine cu apa statatoare. Aeratoarele tip turbo-jet sunt recomandate in bazinele cu apa curgatoare. Pentru cele mai bune rezultate va recomandam utilizarea in tandem de aeratoare piscicole astfel: aerator cu pale si aerator tip ciuperca sau aerator tip ciuperca si aerator turbo-jet.

Utilizarea de aeratoare piscicole se practica si in bazine de epurare si tratarea apei, iazuri, viviere flotante.

Asigurati permanent un nivel optim de oxigen in apa la pastrav de minim 8,5 mg/L, la crap si alte specii de pesti de apa calda de 6,5 mg/L pentru cresterea si exploatarea eficienta a pestilor dar si pentru obtinerea unui peste de calitate superioara.

Controlati permanent factorii ce influenteaza nivelul de oxigen din apa: temperatura apei la pesti, pH ul apei, nivelul de poluanti organici si anorganici din apa, gazele totale din apa.